Kesä saapuu ja metsät on täynnä syötävän hyviä herkkuja. Suomen luonto tarjoaa mielettömän määrän herkullisia, ravinteikkaita ja terveellisiä raaka-aineita, joista voi loihtia ihania herkkuja. Tullin Saunan henkilökunta on käynyt keräämässä Valkeakosken ja Tampereen lähimetsistä korit ja paperikassit täyteen kuusenkerkkää, maitohorsmaa, siankärsämöä, vuohenputkea, nokkosta ja kaikkea muuta maukasta – niistä on valmistettu teille lauantaina upea Villiyrtti-brunssi.

Brunssin menu:

Nokkosella maustettu hiivaleipä
Kuusenkerkkä-tuorejuustolevite
Mäkimeiramivoi
Vihersalaatti ( maitohorsma, apila, voikukka, vuohenputki)
Ruokaisa salaatti (yrttiiöljy, vihreä parsa, peruna, siemenet/pähkinät)
Vihersmoothie (pinaatti, siankärsämö, omena)
Silli ja tillinkukka
Savusiika
Kylmäsavulohi
Kirsikkatomaatti
Oliivit

Lämpimät:

Porkkana-saksankirvelikeitto
Mäkimeiramivoissa paistettua varhaisperunaa, porkkanaa ja sipulia
Vuohenputki-pinaattimunakas
Omaa makkaraa ja yrttisinappia
Mustamakkaraa ja yrteillä maustettua puolukkahilloa

Jälkkäri:

Kuusenkerkkä-raparperipannacotta (Päivänkakkara)

Brunssin hinta aikuiset 25 €/henkilö, lapset 7-12-v. 1 €/ikävuosi ja lapset alle 7v. ilmaiseksi.

Suosittelemme varaamaan pöydän etukäteen puhelimitse 0400 610 522 tai https://book.dinnerbooking.com/fi/fi-FI/book/index/1781/3