BISTRO2018-12-05T14:34:29+00:00

MAKUELÄMYSTEN
ÄÄRELLÄ

Tullin Saunan bistrossa pääsee suomalaisten makuelämysten äärelle rennossa, mutta tyylikkäässä miljöössä. Olemme erittäin ylpeitä keittiöstämme ja käyttämistämme raaka-aineista: listalta löytyy kotimaista riistaa, kalaa ja paikallisia erikoisuuksia kuten itse valmistamaamme mustaamakkaraa.
KATSO AUKIOLOAJAT

BISTRO

Bistro on auki aamusta iltaan vuoden jokaisena päivänä. Joka aamu meillä on tarjolla runsas aamiainen. Arkisin tarjoamme maittavaa lounasta ja viikonloppuisin Saunan kekseliästä erikoisbrunssia. Illat on pyhitetty à la carte -ruokailijoille ja saunojille – valittavana on ensiluokkaisia illallisannoksia sekä helpompaa syötävää saunan jälkeen. Baarin puolelta löytyy monipuolinen juomavalikoima aina paikallisista pienpanimo-oluista samppanjoihin. Tarjoamme ryhmille myös erillisiä ryhmämenuja, jotka voidaan erilaisilla lisäpalveluilla räätälöidä kunkin ryhmän näköiseksi.

VARAA PÖYTÄ

À LA CARTE

Meillä ei ole valkoisia pöytäliinoja tai kravattipakkoa, ainoastaan hel*etin hyvää ruokaa ja rento tunnelma. Bistromme ehdoton ylpeyden aihe on huippulaadukas à la carte -listamme, jonka keittiömestarimme Sakari Savolainen on suunnitellut. Usein vaihtuvalta, vuodenajan ja satokauden mukaan taipuvalta listalta löytyy korkaluokkaisista raaka-aineista valmistettuja annoksia, komponentteinaan esimerkiksi karitsaa, ahventa tai kotimaista ankkaa. Luonnollisesti herkullisen ruuan kruunaa varta vasten annoksille suunniteltu persoonallinen ja raikas juomalista. Tervetuloa nauttimaan!
ps. kravatitkin sallitaan
VARAA PÖYTÄ
RUOKALISTA
tampere ravintolat

LOUNAS

Tullin Saunalla tarjoillaan laadukas lounas aina arkipäivisin. Lounas sisältää kaksi lämmintä ruokaa joista toinen on aina keitto. Lisäksi pöydästä löytyy reilu salaattivalikoima, tuoreet leivät paikallisesta leipomosta sekä tietysti kahvit, teet ja pientä makeaa.
Lounas on tarjolla joka arkipäivä kello 11:00 – 14:00.
VARAA PÖYTÄ
LOUNASLISTA
tampere ravintolat

AAMUPALA JA BRUNSSI

Aamiaista tarjolla joka ikinen aamu klo 7:30 – 10:30
(viikonloppuisin klo 11:00 asti!)
Hinnat:
– aikuiset 8,90€
– opiskelijat ja majoitusasiakkaat 7,50€
– 7-12 -vuotiaat -50%
– 6v. ja alle ilmaiseksi
Brunssi on tarjolla joka lauantai ja sunnuntai kello 11:30-15.
Hinta 18€/hlö
7-12 -vuotiaat 1€/ikävuosi
Alle kouluikäiset syövät meillä maksutta.
Brunssilla pöytään katetaan kattavan aamiaisvalikoiman lisäksi paljon erilaisia Tullin Saunan makuja vuodenajan ja sesongin mukaan. Pysyvään valikoimaan kuuluvat muun muassa Saunan omat makkarat, ruokaisat salaatit, tuorepuurot ja kalalautaset. Paistopisteellä voit itse tuunata omat leipäsi voileipägrillissä. Kurkkaa myös erikoisbrunssimme TÄÄLTÄ.
VARAA PÖYTÄ
AUKIOLOAJAT
tampere ravintolat

BAARI

Tullin Saunan bistron yksi ylpeydenaiheista on meidän ammattitaitoinen ja palvelva baari! Osaava henkilökuntamme auttaa sinua viinivalinnoissa tai suosittelee sopivat saunajuomat. Innovatiivinen tuotevalikoimamme sisältää klassikkojuomia sekä saunan omaan makumaailmaan pohjautuvia juomia – voit tilata juomasi vaikka itsekeitetyllä koivusiirapilla valmistettuna.
Hyvän ruuan ja juoman lisäksi voit pelailla ystävien kanssa vaikka lautapelejä. Pelivalikoimassamme on perinteisten pelien lisäksi myös vähän veikeämpiä uutuksia, räjähtävistä kissoista ja häiriintyneistä kavereista lähtien.
Baarimme on auki joka päivä aina aamuyhdeksästä yömyöhään, tervetuloa viihtymään!
VARAA PÖYTÄ
AUKIOLOAJAT

AAMUPALA

MA – PE | 07:30 – 10:30
LA – SU | 07:30 – 11:00

BRUNSSI

LA – SU | 11:30 – 15:00

LOUNAS

MA – PE | 11:00 – 14:00

RAVINTOLA ja BAARI

MA – TI | 7:30 – 22:00
KE – TO | 7:30 – 23:00
PE – LA | 7:30 – 24:00
SU | 7:30 – 21:00

Viimeiset ruokatilaukset tuntia ennen sulkemisaikaa.

MEISTÄ
Tullin Sauna on urbaani korttelisauna Tampere-talon naapurissa. Aitojen hirsisaunojen kosteiden löylyjen lisäksi Tullin Saunan bistro tarjoaa korkealuokkaista, helposti lähestyttävää ruokaa.
TUTUSTU MEIHIN

YHTEYSTIEDOT
+358 400 610 522
info@tullinsauna.fi
Åkerlundinkatu 3
33100 Tampere, Finland
Yhteistyö ja markkinointi:
Juuso Viira
+358 503 422 395
juuso@tullinsauna.fi
OTA YHTEYTTÄ